APA ITU BITCOIN – CMF = CRYPTOMININGFARM

Assalam dan selamat Subuh semua Mommies.

Alhamdulilah, lama inda bersua blog. Now baru tah sekian lama. Ramai yang tanya Aza apa kan CMF atu.. Bitcoin kah jua tu? Banar kan tu dapat duit? Duit dari mana datang nya tu? Dan macam – macam lagi yang kana tanya.

Ok now, Aza akan terangkan satu persatu ok, kalau kan di explain semua satu waktu subuh ane pun nda siap ne, insyAllah akan d explain lagi nanti. Just stay tune ja.

Kalau simple way nya Bitcoin ane apa?

  • Bitcoin adalah matawang digital pertama dunia dan boleh diguna pakai diseluruh dunia. Ianya seperti wang biasa cuma bitcoin digunakan secara atas talian(online).

APA ITU BITCOIN – CMF = CRYPTOMININGFARM

*CMF = CryptoMiningFarm*
_Bermula sejak 2014 lagi_
Dimiliki oleh
*Lifetime Technology (Thailand) Co. Ltd.*

Ane Aza explain Secara Ringkasnya…


1. Sesiapa saja blh *join cmf melalui link pengenal,* (CMF – CryptoMiningFarm)
2. Ahli akan diberi *50GHS mining speed secara PERCUMA dan akan berjalan selama 7 hari.* Speed 50GHS ni akan dpt lifetime jika anda beli minima 1000GHS dlm masa 7 hari berkenaan.

3. Ahli boleh *beli mining speed bermula 1000GHS dgn kontrak 3 bulan atau 6 bulan atau 1 tauun atau 3 tahun atau 15 tahun atau lifetime.*Harga berubah (lbh mahal) mengikut tempoh kontrak.


4. Sepanjang tempoh kontrak, ahli akan diberikan *Bitcoin terus ke wallet dlm akaun CMF ahli dan boleh terus di withdraw* bila capai saja minima 0.005BTC dgn caj withdrawal 0.0005BTC.
Withdraw ke mana saja iaitu wallet btc atau exchanger.
5. Ahli juga boleh menggunakan BTC yg dapat tu utk beli lagi (topup) mining speed GHS. GHS yg baru akan bermula dgn tarikh baru dan tempoh matang yg baru, mengikut tempoh kontrak pilihan ahli. Kita istilahkan sbg *REINVEST.*

*RAMAI AHLI2 LAMA YG REINVEST DAN TERUS REINVEST SEHINGGA SEKARANG MENCAPAI 500,000GHS:heartbeat::heartbeat::heartbeat::fire::fire::fire:

*…… MEREKA DAPAT SEKITAR 0.066BTC/HARI:flushed::flushed::flushed::flushed::fdan blh terus withdraw setiap hari.
Nah setakat atu dulu explain, biar hadamkan dulu. nanti next post akan Aza lagi more. Makin paning membaca? makin banyak tah pulang words yg mbagi paning ane? hahaha.. dont worry, Aza pun miatu dulu. Pi insyaAllah.. nanti lama lama akan paham.. tapi jangan ambil tindakan lama banar jua, pasal by 1 November akan d tutup ne pelaburan CMF ane. Buat action now tekan JOIN ane untuk atau masuk dlm Telegram untuk pengetahuan lebih terperinci.

Nak dapatkan bitcoin secara percuma?
Register sebagai ahli CMF di link ini?

SAYA MAHU BITCOIN PERCUMA!!!

Posted on October 4, 2018, in CRYPTO MINING FARM. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: