PENGALAMAN AZA GUNA ESP SHAKLEE

Setiap mama, maukan seboleh bolehnya full breastfeed kan babynya selama 2 tahun panuh. Kalau boleh tah labih dari atu syukur alhamdulilah. Nah, ane usaha Aza mencari miana kan melabatkan air susu ane. 1st Baby hanya 3 bulan udah karing air susu. 2nd Baby 4 bulan saja.

Segala macam udah usaha. Makan sayur leguih, makan sop, minum susu segala mcm jenis susu, makan buah… pokoknya macam lah segala jenis makanan kan di cuba, pi kakal jua sama sampai tah anak ke 3. Tambahan lagi tym dulu cuti keraja ganya sebulan labih, nda macam karang ane lama cuti beranak, alhamdulilah ampit jua cuti panjang atu masa tym anak ke 4 and yang last ane. Alhamdulilah.

Image result for kebaikan esp shaklee

So balik smula pasal melabatkan air susu ane. Habis udah usaha manually, so katik2 lah Aza mencari dalam google search. Tahun atu tahun 2010. “cara untuk melebatkan air susu”. Nah keluar Blog master upline Lynna Noh. Arah

nya tah membali pebaik tah jauh kdia membali bah ESP ah di Malaysia. Sangup turun ke Limbang masukkan duit untuk membayar kdia. Then ia delivery ke Miri, and kami pun turun ke miri mengambil. Rasa jua udah tu ah kan melabatkan air susu. Lapas atu abis satu can, mencari lagi, tjumpa ada orang Brunei tapi bejual harga nya 1 can atu $75 !!!.

Success punya pasal air susu udah banyak dan labat, terpaksa tah jua Aza membali 2 can arah Penjual atu. Pikir punya pikir, mencari tah dalam website nya atu di mana kalau membali direct rah website nya. Nda dapat nyamu!.. Mesti gunakan no ID yang sudah member or kalau kan membali direct rah kadainya pun sama jua mesti gunakan ID Member Shaklee. Diri orang Brunei inda boleh Join Shaklee Malaysia ane. So segala usaha lah di usahakan supaya dapat membali. (Orang Brunei yang kan mau join Shaklee jadi member bole wasap Aza http://www.wasap.my/6738379769/joinshaklee )

Sangup turun ke Kota Kinabalu direct membali ESP satu dozen!. Bagus kan kesannya ESP Shaklee ane, bukan saja untuk melebatkan air susu, macam macam kebaikkan nya ESP Shaklee ane. Karang ane alhamdulilah senang udah mendapatkan. Guna GDEX delivery, then upah orang lagi untuk ambilkan di Limbang. Then membali boleh bayar online banking Maybank.

8 tahun lapas punya lah besar dugaannya. Banyak cabarannya. Huhuhu… Alhamdulilah miatu tah start ceritanya miana Aza start makan ESP Shaklee, untuk melabatkan air susu. udah Cemana kan melabatkan air susu buat baby?

Click LINK ane untuk pembelian ONLINE.

Untuk yang berada di Brunei, if mommies kan membali guna delivery Gdex atu, pastikan balian more than RM1000 untuk dapatkan FREE Delivery.

1 – Cemana Alamat dan d mana ia mengantar tu nanti?

2 -Cemana mengambil barang shaklee yang udah ku bali atu?

Ok, semua soalan ane dapat di jawap Aza. hanya wasap Aza http://www.wasap.my//6738378769/shaklee InsyAllah akan di bantu.

ATAU kan membali direct online website Shaklee Malaysia bole jua. Just Click LINK ane.

 

Sila Share untuk manfaat mommies semua.

Posted on October 22, 2018, in ESP Shaklee, KESIHATAN. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: